Здравейте, приятели! Печелившите участници, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Иглика

...
Здравейте, приятели! Печелившите участници, които ще получи подарък от нашата игра са:1. Иглика
Коментари Харесай

Подаряваме ви 3 спирали Mascara Med за неустоими мигли

Здравейте, другари! Печелившите участници, които ще получи подарък  от нашата игра са :

1. Иглика Огнянова

2. Камелия Борисова

3. Галя Йорданова

..............................................................................................................................................................

Красивите мигли са рамката на картините, отразяващи душата ни, а точно очите. За да наподобяват ужасно, би трябвало да бъдат дълги, обемни и извити. А ние би трябвало да се погрижим за тях с подобаващи артикули, които да ни оказват помощ в тази задача. 

Тук на помощ идват спиралите   – магическата пръчица за нашата приказна визия. Знаем, че спиралата е нещо, което поставяме всеки ден върху миглите си и е от особена значимост тя да бъде качествена, с цел да не ги поврежда. Доверяваме се навръх Mascara Med , заради обстоятелството, че и трите спирали от серията подтикват растежа на миглите, укрепват ги още от корена им, тонират ги и последователно потъмняват естествения цвят посредством дейните си съставки. 



, и са дребните ни секрети за съвършен поглед –  дълги, обемни, плътни и извити мигли единствено с няколко придвижвания и без утежнение , а дребните косъмчета се оформят напълно. Подходящи са при чувствителни очи и контактни лещи и не съдържат нездравословни съставки .



Благодарение на съвършената лека формула  имаме опция да пърхаме с мигли и да пленяваме сърца с един единствен взор през целия ден. А вие можете да грабнете по една магическа пръчица за вашите мигли и да се уверите в невероятните й качества. За да участвате би трябвало единствено да се регистрирате в Клуб на девойките, което е само на един клик разстояние

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР